Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Ternet Ninja 2
Lørdag den 21. kl 14 fortæller Thorbjørn Christoffersen der er medinstruktør,om filmen og skriver autografer før filmen vises
Event
Ternet Ninja 2

Ternet Ninja 2

Ternet Ninja vender tilbage – i et nyt hylster.

Fest i Helios når ”Ternet Ninja 2” vises

Filmen har premiere den 19. august, men Helios venter, at de mange fans nok vil vente til lørdag den 21. kl 14 og få oplevelsen med Thorbjørn Christoffersen med. Thorbjørn Christoffersen, der er medinstruktør, fortæller om filmen før forestillingen og skriver autografer –

Ternet Ninja” lokkede over 935.000 danskere i biografen og blev dermed den femte bedst sælgende danske film nogensinde. Dens premiere i Faaborg blev særligt festlig, fordi medinstruktøren Thorbjørn Christoffersen, der stammer fra Vester Aaby, deltog og fortalte om filmen og optagelserne – og skrev masser af autografer. Faaborgs børn stod nemlig i kø og syntes, det var sjovt at få lidt ekstraviden om den populære film.
Nu får de chancen igen: Thorbjørn Christoffersen har lovet at komme igen lørdag den 21. august til forestillingen klokken 14, og før filmen indtager det store lærred, fortæller han kort om filmen og sit samarbejde med sin medinstruktør, komikeren Anders Matthesen.

Jager hævn og retfærdighed
I ”Ternet Ninja 2” drager den ternede Ninja med Aske og hele hans skøre familie til Thailand. Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø – placeret i Bangkok - er nemlig ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. Jagten på hævn og retfærdighed genoptages af Ninja, 13-årige Aske, Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: En fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes uundværlige onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.
De to flankeres af både Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.