Biografen åbner 8. maj med "Mine aftener i Paradis"

En film om glæden ved film.

Derfor inviterer Helios Teatrets Biograf alle til at komme og se filmen lørdag den 8. maj - og det bliver starten på uger, hvor først den danske "Retfærdighedens ryttere" og senere Disneys "Nomadland" og de danske "Druk" og "Marco Effekten" kommer til at fylde lærredet.

"Mine aftener i Paradis" starter en aften i Rom i begyndelsen af 1980'erne: Salvatore di Vita (Jacques Perrin), en succesrig filminstruktør midt i 40'erne, får overleveret en ganske kort besked: "Alfredo er død".
Navnet får barndomsminderne fra byen Giancaldo på Sicilien til at vælte frem hos Salvatore: Det støvede torv, springvandet, kirken og mest af alt "Paradiso", byens eneste biograf, hvor operatøren Alfredo (Philippe Noiret) regerer. Han husker billederne, de mange spændende verdener og historier - og så ikke mindst alle de "forbudte" scener, som byens selvbestaltede og almægtige censor, den lokale præst, forlanger fjernet fra filmene. De forbudte kys ...
Book din billet allerede nu her på heliosteatret.dk

SOZE Kaffebar & Risteri fejrer genåbningen af biografen med DINNER & A MOVIE koncept, hvor de giver et gratis glas vin eller øl (eller alkoholfrit alternativ) ved forudbestilling af bord indendørs med vores tapas-anretning, som de i aftenens anledning giver et siciliansk twist som 'Soze Sicilian Selection'

Spisning kl. 18.00 inden filmen starter kl. 19.30.

Hvis vejret tillader, holder SOZE også ekstra udendørs-åbent for cocktails og bobler i deres nye SOZE SOMMER LOUNGE i gårdhaven bag Helios bygningen før filmen.
I kan læse nærmere her: https://www.sozekaffe.dk/dinner-movie