Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg
00000000

Stor MGP-galla i Helios

Direkte transmission 29. februar - og det er gratis

Helios Film- & Kulturhus transmitterer selvfølgelig igen i år børnenes MGP live fra Royal Arena lørdag den 29. februar kl. 20 - og det er ganske gratis at komme med til den store gallaaften.
Alle små og store MGP-fans kan glæde sig. Den røde løber rulles ud, foyeren pyntes op, der serveres æblemost med bobler som velkomstdrink til æresgæsterne - og der er premierefotografering på den røde løber.
Dørene åbnes kl. 18.30, og kl. 20 blændes der op for et forrygende show med masser af sang, dans og musik, når de dygtige deltagere skal dyste om førstepladsen.
Vind gavekort
Og gæsterne kan gætte med. Der udleveres stemmesedler - og der er fem gavekort på højkant blandt alle, der stemmer på deres favorit.
Soze Kaffebar og slik-kiosken holder åbent hele aftenen. Døren til salen står åben under hele showet, så man kan gå ud og ind og forsyne sig med slik og drikkevarer, ligesom mor og far kan sætte sig i cafeen, hvis de trænger til at hvile ørerne lidt. Det er ikke tilladt at medbringe mad, slik og drikkevarer.
Showet forventes at slutte kl. 22 - og det anbefales at booke billetter til det store MGP-show på www.heliosteatret.dk.
Meld afbud - og kom i god tid
Der er udsolgt ligesom sidste år. Sidste år var det desværre ikke alle, der mødte op, så derfor opfordrer Helios til, at man afbestiller billetterne, hvis man ikke får brug for dem, så andre kan få glæde af dem.
De frivillige i Helios Film- & Kulturhus glæder sig til at åbne dørene for husets unge gæster og deres forældre til en festlig aften og opfordrer til at komme i god tid. Der bliver tryk på!