Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg
00000000

Helios kåret til "Årets forening"

Helios vandt fornem hæder

Helios Film- & Kulturhus vandt en af de i alt otte priser, da den nye forening Vores Faaborg & Egn holdt sit første årsmøde på Hotel Faaborg Fjord.
Helios blev kåret til "Årets forening" for at "drive, videreudvikle og promovere et moderne forsamlingshus, der i høj grad bidrager til at gøre Faaborg til en god by at leve i", som det så flot hedder på det diplom, som formand Lars Kensmark og afgående kasserer Lykke Debois modtog som bevis på hæderen, en anerkendelse, som biografens bestyrelse og de mange frivillige selvfølgelig er både glad for og stolt over.
Formand Lars Kensmark:
"At få en pris som "Årets forening" er naturligvis et kæmpe skulderklap til alle de aktive frivillige, som bruger deres fritid på at holde Helios i live som en dynamisk og moderne kulturinstitution i byen. Der har været et par år efter åbningen af huset (efter renoveringen), som har været krævende for alle, der bidrager til huset. Nye samarbejder har skullet findes, nye måder at organisere sig på og ikke mindst en masse nye arealer, der skal rengøres og teknik, der skal fintunes. Denne fine pris ser jeg som en anerkendelse af, at vi på mange måder er kommet godt forbi den første målstreg, nemlig at give borgere i Faaborg og omegn en rigtig god oplevelse i meget hyggelig atmosfære i Helios Film- & Kulturhus. Og det giver alle energi til at fortsætte udviklingen.
Vi har mange tanker om nye spændende tiltag, men en ting er sikkert: Det er først og fremmest film og kærlighed til filmuniverset, der har vores fulde opmærksomhed".