Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg
00000000

Ny portal for Helios Film- & Kulturhus

Ny hjemmeside skal synliggøre
Helios Film- & Kulturhus


Portalen vil orientere om alt, hvad der forgår i byens film- og kulturhus og gøre udlejningen mere tilgængelig

Helios-Teatrets Biografforening har taget endnu et stort skridt i bestræbelserne på at markedsføre kommunens fine film- og kulturhus i Faaborg som mere og andet end en biograf.
Det er sket ved at sende den nye portal www.heliosfilmogkulturhus.dk i luften. Her kan man
i en kalender orientere sig om alt, hvad der foregår af offentlige, kulturelle arrangementer i huset. Der vil være links til husets faste brugere; biografen Helios-Teatret og Faaborg Musikforening, ligesom man kan orientere sig om Café Kaffebars tilbud og aktiviteter. Endelig synliggøres muligheden for at leje biografens mange dejlige lokaler - såvel de to biografsale som mødelokalet på 1. sal - på en langt bedre måde.
Biografens bestyrelse og PR-gruppe har arbejdet i nogen tid med realiseringen af en hjemmeside for hele huset, Faaborg-Midtfyn Kommune har betalt for oprettelsen, mens de frivillige i biografforeningens PR-gruppe står for driften.
www.heliosfilmogkulturhus bliver således en overordnet portal for huset, mens biografens hjemmeside www.heliosteatret.dk fremover vil være helliget film og film-events og andre events på biografens lærreder. Fra portalens forside linkes der direkte til Helios-Teatret, til Faaborg Musikforening og Soze Kaffebar & risteri.
- Det er et stort ønske for Helios-Teatrets Biografforening at løfte huset op i en anden kaliber. Vi er efterhånden ved at finde vore egne ben i det nye - og større hus - og den nye hjemmeside er et spændende led i den udvikling, siger formand Lars Kensmark.