Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg
00000000

Stor MGP-fest 2. marts

Et brag af en gallaaften, når Helios sender børnenes MGP 2019 live fra Herning

Billetterne til såvel generalprøven som Børnenes MGP 2019 i Jyske Bank Boxen i Herning lørdag den 2. marts er for længst udsolgt. Men fortvivl ikke!
Helios Film- & Kulturhus er på pletten og transmitterer MGP-showet direkte fra Herning, og alle små og store MGP-fans kan glæde sig.
Der er nemlig lagt op til et brag af en gallaaften. Den røde løber rulles ud, foyeren pyntes op, der serveres børnebobler som velkomstdrink til æresgæsterne - og der er gratis adgang.
Dørene åbnes kl. 19, og kl. 20 blændes der op for et forrygende show med masser af sang, dans og musik, når de dygtige deltagere skal dyste om førstepladsen.
Publikum i Helios kan gætte med. Der udleveres stemmesedler - og der er biografbilletter på højkant til dem, der gætter rigtigt.
Café Soze og slik-kiosken holder åbent hele aftenen. Døren til salen står åben under hele showet, så man kan gå ud og ind og forsyne sig med slik og drikkevarer, ligesom mor og far kan sætte sig i cafeen, hvis de trænger til at hvile ørerne lidt. Det er ikke tilladt at medbringe mad, slik og drikkevarer.
Showet forventes at slutte kl. 22 - og det anbefales at reservere billetter til det store MGP-show på www.heliosfilmogkulturhus.dk
De frivillige i Helios Film- & Kulturhus glæder sig til at åbne dørene for husets mindste gæster til en festlig aften.
Reserver billetter her: www.heliosteatret.dk/MovieDetails.aspx?movieId=5902