Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg
00000000

Fællessang med P4 Fyn

Fællessang med P4 Fyn i Helios
Lørdag den 13. april fra kl. 14.30 til kl. 15.15 i Helios Film- & Kulturhus

Hvert efterår samler DR Fyn op mod 1200 sangglade fynboer i Odense Koncerthus til et par timers fællessang, det er en sjov og festlig begivenhed med nu seks år på bagen. Men faktisk behøver du ikke vente til efteråret, eller tage til Odense for at få fællesskab og fællessang.
Lørdag den 13. april kommer organist og komponist Povl Chr. Balslev, og biblioteks- og musikskoleleder i Faaborg-Midtfyn Kommune Jesper Vognsgaard og studievært Ruth Kabel fra DR Fyn til Helios Film- & Kulturhus i Faaborg. De tre sang-legekammerater benytter foråret til at tage fællessangen med på en mini-turné.
Starten går på Torvet i Svendborg, næste stop er Rudkøbing ved middagstid - og fra kl. 14.30 bliver der så mulighed for at synge igennem sammen med mange andre i Faaborg.
Borgmester Hans Stavnsager kommer også - med en sang, som betyder noget særligt for ham.

Arrangementet er gratis, men arrangørerne skal vide hvor mange, der kommer, så send en mail til syngmedp4@gmail.com og fortæl hvor mange pladser du har brug for.
- Vi har til gengæld brug for, at du tager din egen Højskolesangbog med - så grib den og mød op til en lille times fællessang. Vi skulle gerne kunne fylde Helios' store biografsal!
- På godt genhør, lyder det fra Ruth Kabel, DR Fyn, der tilføjer:
- Det er svært at være sur når man synger.