Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg
00000000

Horror night


Kom i biffen og se "Halloween - maskernes nat" fredag den 26. oktober - hvis du tør....

Sådan lyder opfordringen fra Helios-Teatrets ungdomsgruppe Helios Cinemates, der planlægger en uhyggelig og bloddryppende event fra kl. ca. 18.30, og indtil der blændes op for uhyggen i Helios-Teatrets mørke.
Syv zombier dukker op fra deres grave og går rundt i byens gader for at sprede skræk og rædsel - og lokke folk med ned til Helios-Teatret, der i dagens anledning vil være pyntet op med masser af Halloween-stemning og gys og gru.
Café Soze sælger blodige drinks, og der trækkes lod på billetterne om goodie bags.
Der er altså al mulig god grund til at vente med at se filmen den til fredag 26. oktober, hvor der således både er bonus-oplevelser inden filmen med gode chancer for at blive sat i den helt rette stemning - og for at vinde en flotte goodie-bags på billetten med dejlige gaver fra byens handlende.
Sponsorerne er:
Hammer Hansen, Expert, Bog&Idé, Det Blå Hus, Kvalität, Westergård Blomster, Torvets Burger og Pizza, Sølvhjem, Barlebo Ost og Helios-Teatret. SuperBrugsens grøntafdeling har leveret græskarrene.
I filmen venter det endelige opgør mellem Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) og psykopaten med den hvide maske Michael Myers, hvis første blodige møde var for 40 år siden i John Carpenters gyser-klassiker "Halloween", og det er ikke for sarte sjæle...