Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg
00000000

Jobbørs for frivillige

Helios-Teatret drives med ulønnet, frivillig arbejdskraft, og ud over de faste funktioner som operatør, repertoire, billetsalg, rengøring m.m., har vi en række enkeltstående opgaver, der ikke kræver, at man indgår i en fast vagtplan.
Kunne du være en af dem, der har lyst til at arbejde bag kulisserne og - ikke mindst - aflaste de nøglepersoner, der sidder på disse vigtige poster?
Så se her, hvilke ledige stillinger, vi har netop nu:

Hvis du er interesseret, bedes du kontakte vores frivillig-mentor Lars Torup, der vil hjælpe dig i gang. lars.torup@gmail.com

Ansvarlig for udlejning af Helios Film- og Kulturhus:
Frivillig søges til udlejning. Jobbet foregår meget over mail. Kræver omhyggelighed med notering af aftaler i fælles kalender.

Nøglekort:
Frivillig søges til at printe “nøglekort”. Det vil tage dig ca. en time om måneden.

Skærmpasser:
For den, der interesserer sig for elektronik, er der et spændende job med at vedligeholde vores info-skærme, der er placeret tre steder i byen samt i Helios.
De kører af sig selv. Men engang i mellem skal der rykkes ud.

Eventgruppe:
Hvis du er typen, der i det daglige ikke ønsker at forpligte dig til faste vagter, men gerne vil afse en aften ca. fire gange om året, søger vi to-tre personer, der vil samarbejde om at være værter og værtinder, når vi udlejer huset til kulturbegivenheder eller har premiere på særlige film. Gruppen aktiveres, når der er behov.