Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg
00000000

Jobbørs for frivillige

Helios-Teatret drives med ulønnet, frivillig arbejdskraft, og ud over de faste funktioner som operatør, repertoire, billetsalg, rengøring m.m., har vi en række enkeltstående opgaver, der ikke kræver, at man indgår i en fast vagtplan.
Kunne du være en af dem, der har lyst til at arbejde bag kulisserne og - ikke mindst - aflaste de nøglepersoner, der sidder på disse vigtige poster?
Så se her, hvilke ledige stillinger, vi har netop nu:

Hvis du er interesseret, bedes du kontakte vores frivillig-mentor Lars Torup, der vil hjælpe dig i gang. lars.torup@gmail.com

Rengøringsgruppen
Vær med i et rent fællesskab. Vi sælger ikke slik, vi finder det!! Kun tilfredse kunder. Du kan se resultatet med det samme.
I rengøringsgruppen har vi fri hver aften til f.eks. at gå i biografen.
Vi gør rent to sammen om morgenen ca. kl. 9-10
I weekenden er der en enkelt rengøringsvagt ca. 15 min. varighed mellem kl 16 og 19. Du bestemmer selv hvornår.
En gang om måneden gør rent vi i fællesskab, så mange som kan og har lyst og drikker kaffe sammen bagefter.
Man skal helst tage fire vagter om måneden. Du bestemmer selv hvilke.
Kontakt: Hanne Berg, e-mail: berglindevej@gmail.com

Værtsgruppen:
Hvis du er typen, der i det daglige ikke ønsker at forpligte dig til faste vagter, men gerne vil afse en aften ca. fire gange om året, søger vi to-tre personer, der vil samarbejde om at være værter og værtinder, når vi udlejer huset til kulturbegivenheder eller har premiere på særlige film. Gruppen aktiveres, når der er behov.

AV-gruppe
Interesserer du dig for lys og lyd - og teknik - vil operatør-gruppens AV-gruppe gerne have forstærkning.
Der er ikke faste vagter, men du skal træde til, når biografen er lejet ud til større arrangementer, hvor der også er booket lys og lyd - eller ved koncerter og lign., der transmitteres direkte via satellit/parabol.